Plata ți livrarea produselor comandate de la Piese Auto AccentPlata produselor se poate face prin următoarele metode:

Numerar, la magazinul nostru de prezentare.

Ramburs, prin intermediul firmei de curierat, coletul urmând să fie plătit și adus la adresa de livrare.

Ordin de plată sau virament bancar, valabil atât pentru persoanele juridice, cât și pentru persoanele fizice.

Livrăm piese auto în toată România. Comenzile vor fi onorate, în mod normal, în 24 de ore după confirmarea telefonică a disponibilitțăii produselor.

Livrarea se face în colaborare cu Fan Courier.

De menționat faptul că produsele vor fi trimise clientului după confirmarea plății, în cazul în care plata s-a efectuat prin OP.

Dacă nu sunteți găsit la adresa de livrare menționată, curierul vă va contacta pentru a conveni detaliile unei noi livrări. Dacă în termen de 7 zile calendaristice livrarea nu va fi încheiată, coletul va fi returnat iar comanda – anulată.

Vă rugăm ca la primirea coletului să verificați cu atenție piesele primite. Sesizările referitoare la integritatea și/sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrării, prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator, în prezența curierului. Orice reclamație ulterioară va fi extrem de greu de soluționat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasă la răspundere.

Programul de livrare al curierilor:

  • În țară, de luni până vineri, între orele 08:00-18:00, iar sâmbătă în intervalul orar 09:00-13:00

Returul

Potrivit OUG 34/2014 art. 9/1, „consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanță sau dintr-un contract în afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere”.

– Conform legislației în vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clienților persoane fizice.
– Dreptul de retragere în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să se prezinte în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la primirea returului.